کشمیری بیان کرد؛
تجمع بزرگ فعالین حوزه فناوری و نوآوری در دوازدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی
رییس دوازدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی مأموریت اصلی برگزاری این رویداد را رسیدن به تجمع بزرگ فعالین حوزه فناوری و نوآوری دانست..
رییس دوازدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی مأموریت اصلی برگزاری این رویداد را رسیدن به تجمع بزرگ فعالین حوزه فناوری و نوآوری دانست.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مهدی کشمیری رییس دوازدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی درباره این رویداد اظهارکرد: این جشنواره در ابتدا با محوریت کارآفرینی آغاز به کار کرد. در آن زمان کارآفرینی بحث ناشناختهای بود. با توجه به اینکه وزارت علوم، حوزه فناوری را نیز به مأموریتهای خود اضافه کرده بود، ما مأموریت جشنواره را کارآفرینی مبتنی بر فناوری معین کردیم.
وی همچنین بیان کرد: محور اصلی جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی شرکتهای دانش بنیان و کارآفرینی در شرکتهای دانش بنیان در نظر گرفته شد و مأموریت اصلی این جشنواره نیز فرهنگسازی این مقوله بود و امسال مشارکت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی را در بخش ترویج و فرهنگ سازی در کنار خود داریم.
رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان افزود: در زمانی که این جشنواره فعالیت خود را آغاز کرد کارآفرینی مبتنی بر علم و فناوری در جامعه شناخته شده نبود و جشنواره در معرفی این عرصه نقش بهسزایی داشته است. امروز با توجه به عمومی شدن و شناخته شدن این مفهوم، در ماموریت جشنواره تغییر ایجاد کردهایم و مأموریت اصلی این جشنواره را به تجمع فعالین حوزه فناوری و نوآوری در نظر گرفتهایم. به همین دلیل سرفصلهای جدید را برای جشنواره در نظر گرفتهایم. از جمله سرفصلهای تازه جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی شناسایی فرصتهای جدید سرمایهگذاری در عرصه فناوری است.
کشمیری با اشاره به حمایتهای ویژه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی گفت: معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری از جمله حامیان اصلی برگزاری این جشنواره محسوب میشود. چنانچه در پنجسال گذشته نیز حمایتهای تاثیرگذاری را از این معاونت دریافت کردهایم. همچنین هر ساله تسهیلات قابلتوجهی از سوی معاونت علمی برای برگزیدگان این جشنواره در نظر گرفته میشود.
وی بااشاره به تأثیر جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی بر فرآیند تبدیل ایده به محصول، بیان کرد: همنشینی سرمایه گذار و صاحب ایده که در این جشنواره باید پررنگ باشد، میتواند صاحبان ایده را در مسیر رسیدن به بازار محصول کمک شایانی کند. این نکتهای است که در این جشنواره باید بر روی آن تمرکز کرد و به آن امیدوار هستیم.
دوازدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی 23 تا 25 اردیبهشت ماه سال جاری با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در اصفهان برگزار می شود.
ارسال به دوستان